Post by inleleselfrol on Feb 15, 2022 17:54:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator tokens ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Mən hər dəfə serverə qoşulanda/yaratdıqda 5 saniyə belə oynaya bilmirəm, o, ya məni ayıracaq, ya da qara ekran göstərəcək.
HMM salam inkişaf etdiricilər. Oyun normaldır, mən deyərdim ki, normaldan bir qədər çoxdur. Baxmayaraq ki, səs qəzası (bəzən çox atəş açdıqda) və məcburi çıxmaq kimi bəzi səhvləri var. Ümid edirəm ki, tezliklə düzəldilə bilər☺️. Bəli və daha bir şey, nəzarət dəyişiklikləri qoyun 🙂
Onlar geri çəkilməni dəyişənə qədər yaxşı oyun, indi oynanılmazdır. Onlar heç bir yerdən qızılın qiymətini qaldıranda reytinqə düşdü, indi də bu. Daha bir yaxşı oyun məhv oldu. Mən bu oyuna bəlkə də 20 dollar xərcləmişəm, amma qızılın qiymətini 4 dollar qaldırandan sonra bir qəpik də xərcləməyəcəyəm. Mən 5 dollar ödəməyə hazıram, amma 7 dollar yox.
nub fuflu ploxa pisdi siktirsin oyana ama marxlidi
Block Strike Ação udl
Bu oyun düzəldilməlidir, çünki zəhmət olmasa gözləyin deyir, amma yüklənmədi‚ oyunçuları da düzəldin, çünki dmg yanlışdır, oyunçular hp onlara zərər verərkən hələ də doludur.
Təsəvvür edin ki, telefonunuzda bu qədər pis oyun var, bu, yer və pul itkisidir
Yaxşı oyun amma bu son yeniləmə çox pisdir bu fikri deyənlər huhhhhh! Bu, real döyüş oyunu deyil, piksel blok oyunudur !!!! Ahhhhhhh!!!!!!!!!!!!a,a,!!
Əvvəllər mən bu oyunu oynayırdım, amma hər dəfə serverə daxil olanda o, məni daim qovurdu, xahiş edirəm inkişaf etdiricilər bunu düzəltsin.
Yaxşı oyundur, lakin bu, yeni oyun rejimləri, daha çox dəri, daha çox silah və s. kimi daha yaxşı inkişaf edə bilər. Ümumiyyətlə, onlayn bir çox insanla oynamaq əyləncəlidir və siz dostlar qazanır, qoşulur və klanlar yaradırsınız. Ümid edirəm ki, bu oyun üçün gələcək yeniləmələr olacaq, lakin məncə, bu, tövsiyə olunan bir oyundur.
Block Strike Ação udl
xoşuma gəlir amma o qədər zəhlətökəndir ki, o qədər çox haker var ki, hər dəfə öldürmə sirri ilə üzləşirəm, mən insanları bıçaqlayanda və ya güllələyəndə onlar ölmürlər, müxtəlif matçlarda təsadüfən ölürəm onun nasazlığı, sadəcə olaraq, bu oyunu düzəldin, o da çox yaxşıdır oh və Silahların qiymətləri çox yüksəkdir, yenisini almağa pul belə tapa bilmirəm
Əvvəllər bu oyun əyləncəli və menyuda gəzmək üçün sadə idi, lakin mən onu 7 aydan sonra endirdim və hər şey tamamilə dəyişdi! Ən sadə şeyi necə edəcəyimi başa düşə bilmirəm. Onlar heç olmasa əvvəlki və ya yeni oyunçular üçün yeniliklər haqqında təlimat verməlidirlər. Həmçinin mən və qardaşım Battleforce xəritəsində Zombi sağ qalma lobbisini yükləmək üçün saysız-hesabsız cəhdlər etmişik, lakin hər dəfə "xəta fırıldaqçısı aşkar edilib" deyir, mən onu qanuni olaraq buradan endirdiyim üçün heç bir mənası yoxdur!!!
Block Strike Acțiune vrw
Möhtəşəm Oyundur, lakin problem Odur, mən onu işə saldığım zaman oyun həmişə çökür Hər dəfə işə saldığımda xarab olur. Zəhmət olmasa, düzəldin. Bu oyunu sevirəm, Oynamağı dayandıra bilmirəm 😭
Hörmətli Rexet Studio, oyun çox gülməlidi, 5 başlamağa layiqdir, amma 2 ulduz verdim, çünki planşetimdə Lenovo A3500-FL problem var, oyunu açsam belə bir pəncərə görünür: "Xposed Detected" . Zəhmət olmasa, bu problemi necə həll edəcəyimi və ya həll edəcəyimi söyləyin!
Г.О.В.Н.О.
ümid edirəm ki, rexet studio serverdə həmişəki kimi (əvvəlki kimi) lvl səviyyəsinə qədər dəyişir, çünki bu, lvl-i artırmağı asanlaşdırır. Sadəcə fərdi otaqda oynamaq üçün lvl artırmaq əvəzinə (indi) bu, çox mürəkkəbdir!... çoxları indi yeniləmədə lvl-i necə artıracağını bilmir! çünki mürəkkəbdir!!!,,,,, üstəlik necə olur ki, qızıl almırsan? həqiqətən bu oyunu oynamaq üçün həyəcanlı deyiləm !!!! ümid edirəm rexet bunu düzəldər! oynayarkən daha rahat olması üçün!
Mən dünən bu oyunu oynayırdım və daxil olanda səhv deyir: xəta təyinat hostuna yenidən qoşula bilmədi
Mən bu 1 yeri qiymətləndirirəm, çünki atladığım hər yerdə məni hobbiyə qaytarın, xahiş edirəm oynaya bilmədiyim səhvi düzəldin
Necəsüz ✌🏻🌹
Yalnız məndə olduğunu düşündüyüm bir səhv var? Amma proqrama qoşulub öz hesabı seçəndə hesabımın google hesabı olmadığını deyir və hər dəfə təkrar cəhd edəndə eyni şeyi edir. PLS BUNU DÜZƏT EDİN!
Oyun başlamaz. Yaxşı işləyirdi. Bir daha istifadə edə bilməyəcəyim dərilərə xərclədiyim 20 dollar israfı. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. İnternet bağlantım əladır. Oyun yaxşı işləyirdi. Birdən ilk səhifəni/əsas ekranı işə salmayacaq və ya yükləməyəcək. Blok tətilinin işini dayandırdığını deyir.
Bu oyun ən yaxşısıdır, mən qırmızı-yaşıl işıqda oynayanda, heç bir oyunçu olmayanda xəttin üstündən tullanıram, bu oyun ən yaxşısıdır və heç bir problem yoxdur.
Hər Region daim pozulur, internetim güclü olsa da, oyun hələ də 300+ pingim olduğunu düşünür, indiki yerimin bölgəsinə bağlı olsam da bəzən əlaqəni kəsirəm... Bəli, bu oyun hazırda ölür və Mən inkişaf etdiricilərin bu qədər əhəmiyyət verəcəyini düşünmürəm...
Niyə mən oynayarkən həmişə təpik alıram. Oyununuzu düzəldin dostum. Pulsuz qızıl almaq istəyəndə reklama baxıram, amma mənə heç nə vermədi. Bu oyun yaradıcısı sadəcə zəngin olmaq istəyir. Sınıq oyun zibil qutusunda olmalıdır. Bu oyunu yükləməyin, vaxtınızı itirirsiniz. Bəlkə minecraft və CS:GO oynamalıyam. Əgər oyununuzu düzəltsəniz və hamı onu dinc şəkildə oynaya bilsə, mən 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm.
heyrətamiz oyun..Ancaq siz daha çox döyüş royali kimi,Bürünc, Dəmir,Gümüş,Qızıl,Platinum,Diamond,Elit,Kral Kralı kimi bəzi liqaları əlavə etməlisiniz. Bunları əlavə edin və 2 ulduzunuzu daha çox götürün.
Bu oyunu çox uzun müddət idim və yeniləməni çox bəyəndim! Ancaq bu yeni yeniləməyə nifrət edirəm və eyni zamanda deyiləm. Nədənsə, mən hər dəfə oyunu başlatdığımda, əsas musiqi çalınarkən təsadüfi bir musiqi çalır. Bunun nasazlıq olub-olmadığını bilmirəm, amma onu düzəltmək lazımdır. Bu bezdiricidir. Həm də bu yeni yeniləməyə qədər bu oyunla heç vaxt problemim olmayıb. Çox ləngiməyə başlamışdı. Telefonum bunu əvvəllər heç etməmişdi. Yeniləmə olub-olmadığını bilin, amma bunu düzəldin! Mən hələ bunu oynamayacağam!
Bir dəfə yaxşı idi, amma artıq deyil, yeni yeniləmə olduqca pisdir Köhnə tərtibat və hər şey üçün darıxıram və daha heç kim gün ərzində ən yaxşı xəritələri oynamır və öləndə və sonra yenidən doğulanda həqiqətən gecikir.
Gülkimi oyun getdi sağol 175 səviyyə pis oyundu açılmır ki. Açılmır
Coxxxxxxxx gozel 49 lvl am amma telefon donar deye qorxuram evvel 40 lvl idim
Əvvəllər yaxşı idi, lakin yeni yeniləmələr onu pozur. Sahə həssaslığı pisdir. Zəhmət olmasa əhatə dairəsinin həssaslığının və əhatə dairəsinin fərqli şəkildə tənzimlənə bilməyəcəyi seçimi əlavə edin. Və başa düşürəm ki, niyə hər dəfə snayperimi atəşə tutanda daha yavaş addımlayıram. Lütfən bunu düzəldin. Üstəlik niyə səviyyəni yüksəltməklə qızıl ala bilmirik? Nə üçün çətin gündəlik tapşırığı yerinə yetirməklə olmalıdır? Gəlir çox azdır. Digər fps oyunları əvəzinə hələ də bunu oynamağımın yeganə səbəbi silah və dəri müxtəlifliyi və ən əsası hakerlərin olmamasıdır.
OYUN ATIYOR ESKI HESABIMDA OYUNA NE KADAR PARA YATIRMISDIM HEPSIDE GITDI
Yalnız bir neçə dəqiqə orada qaldıqdan sonra heç bir səbəb olmadan otaqdan qovulmanın daimi dövründən tamamilə yoruldum. Qısa müddət oynayıram və sonra menyuya göndərilirəm. Zərbə üçün səsvermə görünmür, ona görə də bu, bir növ nasazlıq olmalıdır. Rexet Studios zəhmət olmasa düzəldin.
Sonic CD Classic Aksiyon zds
Niye acmir e bu?
Oyun cox donur bir az bizimde dusunun 1 mb ramdan azlari
Mən bunu 5 qiymətləndirərdim, amma bu problemdir. 1.Zombi rejimi pisdir.Niyə?Çünki oyunçu zombiyə çevriləndə sağ qalanlar zərbəyə görə zorakılıq edirlər. 2. Ölüm qaçış xəritələrindən birində bir səhv var. Lava məsələsi mütləq öldürür. Qırmızı komanda düyməni basdıqda, lava məsələsi var? və bu bitdikdən sonra lava belə olmasa da mavi komanda ölür. orada artıq.Bu pisdir, hər halda bu, mənim oyun problemimdir, ümid edirəm ki, onu düzəldərsiniz, çünki mən oyunu bəyənirəm.
Bu oyun səhvdir, mən bu oyuna qoşula bilmirəm ;(
Block Strike Ação udl
Bu oyun doo doodur. Pis həssaslıq, hər düymənin nə etdiyini anlamaq üçün mənə bir az vaxt lazım oldu və siz bəzi düymələrin ölçüsünü kiçildə bilməzsiniz. Üstəlik, pozulmuş fizika
2018-ci ildən bəri oynayıram və bunu deyəcəyəm, amma bu oyun daha yaxşı günlər gördü. Mən hələ də zombilərin sağ qalması üçün köhnə ofis xəritəsi və silinən hər şey üçün darıxıram! Bıçaqların yeni animasiyasını və keçən il silahlar üçün çəkilən bütün digər animasiyaları çox bəyənmədim. 2018-ci ildəki işlər mükəmməl və ədalətli idi! Hətta 2+ qızıl və ya aşağı dərilər üçün reklamlara baxmaq üçün bir qutu var idi. İndi hallar tamamilə zibildir! Mən bahalı qutulara çoxlu qızıl xərclədim və əsas keyfiyyətdən başqa heç nə almadım. Və pulsuz dava getdi!
Block Strike Acțiune vrw
Sizdən fayllarınıza, kontaktlarınıza, telefon zəngləri etmək və idarə etmək və məkanınıza daxil olmanızı tələb edir. Düzünü desəm, onun işləməsi üçün sizdən onları AKTİV VERMƏYİ TƏLƏB EDİR. Bu, eskiz görünür, ona görə də proqramı silirəm, çünki digər oyunlar məndən bunu soruşur və mən oyun(lar)ın işləməsi üçün onları aktivləşdirməli deyiləm.
Oyun Yaxşıdır və bütün bunlar və oynamaq maraqlıdır, lakin qiymətlərin daha aşağı olması üçün təxminən 3 həftə üyüdülməsi lazım olduğunu düşünürlər. Oyunçular qətldə duzludur və nədənsə bəzi Oyunçular qətldə danışa bilir, bəziləri isə danışa bilmir və insanlar qətli oyundan kənarlaşdırsınlar, zəhmət olmasa, qətldə bu seçimi çıxarın Reading.hatloopking üçün təşəkkür edirik.
Berbat oyundu. Yükləməyin